sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Blogi avattu!

Tämä blogi on syntynyt tarpeesta löytää yhdestä paikasta CMS-ketjuun liittyvät uutiset. Olemmehan ahkerasti ja välillä vähemmän ahkerasti tiedottaneet Club-tiedoitteilla toiminnastamme. Niiden taru ei suinkaan ole loppu, mutta kaikki "uutismaiset" tapahtumat tulevat löytymään täältä.

Millaisia uutisia?
Kuten jo aikaisemmin mainittiin, niin uutiset tulevat keskittymään CMS-ketjua koskettaviin tapahtumiin. Toki täältä löytyy myös toimialaan liittyviä ja yleensäkin yrittämiseen sekä liiketoimintaan liittyviä juttuja. Saattaapa olla joskus myös jotain viihteellistä...aika näyttää.

Milloin uusi teksti ilmestyy?
Viikottainen uutinen ilmestyy keskiviikkoisin klo 12 mennessä. Mikäli teillä on omasta klubistanne uutisoitavaa muille, niin voitte toimittaa tekstit ja kuvat osoitteeseen info@cms-finland.com. Keskiviikkona ilmestyvien uutisten lisäksi, varaamme kuitenkin oikeuden ja mahdollisuuden uutisoida useamminkin. Näistä "ylimääräisistä uutislähetyksistä" löytyy tiedot Facebook sivuilta sekä Twitteristä. Laitetaaanpa myös sähköpostitse tietoa asiasta tulemaan.

Tässä vaiheessa toivotamme kaikki tervetulleeksi seuraamaan blogiamme!

3 kommenttia:

  1. Hienoa! Tervetuloa blogosfääriin.

    Tämä on tervetullut lisä suomalaisten CMS-Clubien yhteistyöhön.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset Sami! Näin minäkin uskon!

    VastaaPoista