maanantai 2. tammikuuta 2012

Kiitokset edellisestä ja hyvää uutta vuotta!


Näin se tuli vuosi 2011 vietettyä ja ajattelin hiukan koostaa yhteen viime vuoden tapahtumia.

Vuosi 2011 oli kiireinen vuosi CMS:n kohdalla ja vauhti kiihtyi yhä enemmän vuoden mennessä loppua kohti. Vuoden merkittävin uudistus oli AMT-päivät, jotka onnistuivat erittäin hyvin. Saimme vieraaksi ja pääpuhujaksi tapahtumaan CMS Internationalin johtajan ja pääomistajan, Mark Davisin. Mark Davisin päivän puheenvuorot olivat innostavia sekä täynnä asiaa. Puheiden aikana oli mukava huomata vihkojen täyttyvän muistiinpanoista. Osallistujia päivillä oli noin 60 henkilöä. Keväällä vietämme AMT-päivät yhdessä Ruotsin klubien kanssa. Siellä meitä onkin sitten jo huikeat 550 osallistujaa!

CMS:n ja Ipartners Oy:n järjestämä Karibian risteily toteutettiin joulukuun alkupuolella. Risteily tehtiin loistavissa puitteissa. Lämpöä riitti sekä alus oli vertaansa vailla. Ehdottomasti oltiin sitä mieltä, että jatkoa tulee seurata tämäntyyppiselle matkalle. Minne ensi vuonna mennään, se on vielä arvoitus..

Syksyllä suoritetun klubikierroksen aikana yhtenä tärkeänä asiana oli kartoittaa tarvittavia muutoksia koulutuksiin. Tärkeimmäksi kehittämisen kohteeksi nähtiin myyjien työkalujen lisääminen tuloksen tekoon. Koulutuksissa kiinnitetään entistä enemmän huomiota myös nykyisten jäsenien kontaktointiin. Koulutukset tällä konseptilla aloitettiin marraskuun loppupuolella ja huikeita tuloksia ollaan jo nyt saavutettu, vaikkakin olemme vasta tien alkuvaiheessa. Kehityssuunta on hyvä ja sitä jatketaan vuoden 2012 aikana.

CMS Timeline on merkittävä uusi tuote paletissa ja sen eteenpäin vieminen lähti liikkeelle. Vuoden 2012 aikana työväline tulee olemaan jokaisen käytössä. Myös asiakastyytyväisyyskyselyissä jälleen näimme CMS-klubien palvelutason voiman. Aivan loistavia tuloksia kautta linjan ja edelleen noin 97 % jäsenistämme suosittelee palvelujamme muille!

Vuosi 2012 näyttää entistä mielenkiintoisemmalta. Olemme iloisia uusista tulevista toimintaan liittyvistä yhteistyökumppaneista sekä klubeista ja tehkäämme kaikki yhdessä tuloksellinen ja nautittava vuosi tästä vuodesta!

Kiitokset kaikille klubeille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2011! Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti