keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Tee siitä osa elämääsi!

Googletin hakusanoilla "liikunta ja hyvinvointi" ja sain vastaukseksi 446 000 osumaa. Tiedon määrä liikunnan vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin on valtava. Siitä huolimatta monellakin (itseni mukaan lukien) on välillä vaikeuksia pitää liikuntaa säännöllisenä osana elämää. Tietyllä lailla on ihmeellistä, että emme ole saaneet asiaa korvien väliin. Eräs stand up koomikko kerran totesi: Hän polttaa tupakkaa ja juo alkoholia hyvin tietäen niiden haittavaikutukset, mutta yksi asia on hänelle iskostunut mieleen jo pienestä pitäen - Omena tulee kuoria tai pestä. Mikäli sitä ei tee niin siihen kuolee heti :) Mitenkähän tämä liikunnan tarpeellisuus saataisiin jo kotikasvatuksessa samalle tasolle??

Markkinointiviestinnässämme CMS-klubeilla olemme valinneet kantavaksi teemaksi "Tee siitä osa elämääsi". Kuvaviestimme keskittyvät elämän pieniin arkisiin asioihin, joissa muistutamme siitä, että liikunnan tulisi olla osa elämäämme. Ei siihen tarvitse täydellisesti hurahtaa, olla vain osa elämää - elämäntapaa.

Tekosyynä monesti käytämme sitä, että ei ole aikaa...Mutta oikeastihan liikunta tuo aikaa! Mikäli työt painaa päälle, niin pienen treenituokion jälkeen myös työt maistuvat ja työteho on ihan eri tasolla. Matkustaminenkaan ei keskeytä CMS-klubilaisen treenejä. Travelpass-kortilla voi vierailla ilmaiseksi CMS-klubilla 18 eri maassa - ja täysin ilmaiseksi.

Mainonta ja markkinointi on myös luonnollinen osa omaa elämääni. On haasteellista miettiä viestejä ja kokonaisuuksia. Aina tuo markkinointiviestin rakentaminen ei onnistu tai ei ole tullut huomioitua viestin sisältöä/viittausta kokonaisuudessaan. Muutama legendaarinen on itselleni jäänyt mieleen (ei omia tuotantoja):

"Päätä päiväsi K-kaupan kahvilla"
"Vilauta kassalla. Etusi on jopa 5 % " (etukorttimainos)
"Niin halpa, että tekee mieli kiljua" (tarjous sokerista)

...joskus kielikin voi tehdä tepposia...

"Tällä kupongilla 10% lisämaksu kebab-annoksista. Vain 1 kuponki/asiakas"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti